Viczay Lajos festő

Viczay Lajos (6)

tovább a galériához

Viczay LajosLátszerész pályám során a fotózás töltötte ki szabadidőmet.31 egyéni és 361 csoportos kiállításon vettem részt.

2010-ben nem mindennapi esemény történt Kalocsán, a felújított Főszékesegyház déli tornyában az időkapszulába 232 fotót hagytam az utókornak egy vízhatlan pendriven.
Művészi munkásságomat a nemzetközi AFIAP és a magyar MAFOSZ aranykoszorús és életműdíjas fotóművész ranggal ismerte el. Városom vezetése Kalocsa Város Művelődési díjjal tüntetett ki. A Jugoszláv Fotószövetség mesterjelölt kitüntetést adományozott.Több alkotótáborban vettem részt az országban. A Szelidi alkotótábor alapító tagja vagyok. 2011- től kezdek rajzolni és festeni Köhler Péter és Hubert László festőművészeknél. A Dusnoki önképzőkör tagja vagyok, akikkel rendszeresen kiállítok.

Munkáimat értékelték és kiállították a Kalocsa ART és az Amatőr Átrium Kiskőrös tárlatokon.Valamint a Budapesti The Talent – Kortárs Képzőművészeti Kiállításon.Uszódon ée Szabadkán egyéni tárlatom volt.Közös kiállítások voltak:
Baja, Békéscsaba, Dusnok, Uszód, Ordas, Dunapataj.

Ami ihlet és inspirál Köhler Péter finom akvarell képei, Hubert László kidolgozott festményei.
Akvarell, akril és pasztell technikával készítem az alkotásaimat.

Hozzászólások:

Comments are closed