Bemutatkozás

.

Kedves Alkotók és Művészetpártoló Barátaink!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2015. május 05.-én megalakult a Kalocsai Kortárs Művészeti Alapítvány!

Az alapító: Dr. Látó Anita.

A kuratórium elnöke: Látó Endre

A kuratórium tagjai: Viczay Lajos és Bedi Gyula

Az Alapítvány célkitűzése a Kalocsán és Kalocsa környékén élő amatőr és profi kortárs művészek megismertetése és támogatása. Elsődleges célkitűzés, a Kalocsai Járás területén élő művészek alkotásainak, munkásságának Interneten történő megjelenítésének segítése, weboldal üzemeltetése.

A weboldal létrejött, amit saját anyagi ráfordítással és munkával sikerült felépíteni. Az adatbázis feltöltése folyamatosan bővül.

Szeretettel meghívjuk Önöket, meghívunk  Benneteket, hogy megismerhessük a Kalocsai Kortárs Művészeti Alapítvány által működtetett www.kalocsaikortars.hu honlapon bemutatkozó művészeket és művészeti közösségeket.
Várunk minden kalocsai és környékbeli alkotót, akik a sokrétű művészeti ágak bármelyikében is tevékenykedik, vegyék fel a kapcsolatot velünk, hogy feltölthessük adatbázisunkba önéletrajzukat, munkásságukat.

A Kalocsai Kortárs Művészeti Alapítvány honlapját szeretnénk olyan információs adatbázisként működtetni, ahol a kalocsai és a Kalocsa környéki kortárs alkotókat és munkásságukat megismerhetjük. Térségünk olyan gazdag művészeti élettel rendelkezik, hogy méltán lehetünk büszkék rá. Célunk, hogy a későbbiekben folyamatos művészeti és kulturális tartalmú aktuális hírekkel bővítsük az oldalt.

A művészet csak akkor teljesedhet ki, ha vannak befogadók, művészetszeretők és művészetpártolók, Őket, Titeket is várunk!

A művészet igazi eszméje és igazi értéke nem létezhetne Támogatók nélkül! A művészet és a művészek támogatása, a mecenatúra az egyik legmagasztosabb gesztus, amit csak tehet valaki!

Mód nyílik arra is, hogy a támogató Magánszemélyek, Vállalkozások, Cégek, Intézmények nevét, logóját megjelenítsük honlapunkon úgy is, hogy kattintással a Vállalkozás vagy Intézmény honlapjára mutasson. Ezáltal felajánlásaik a magasztos eszmén túl, hogy támogatnak bennünket,  az Önök munkáját is sikeresebbé teheti! Kérjük lépjenek velünk kapcsolatba!

Szeretnénk, ha sikerülne olyan szellemi, érzelmi és értelmi színvonalat képviselni, ahol az a cél, hogy szebbé, jobbá, tartalmasabbá tegyük egymás és saját magunk életét.

Várunk Benneteket, ha szeretnétek a honlapon bemutatkozni, vegyétek fel velünk a kapcsolatot, és kérlek osszátok meg e sorokat és csatlakozzatok Ti is!

Köszönettel:

Látó Endre

Hozzászólások:

Comments are closed